Tiny table


Lang niet iedereen heeft ruimte voor een bureau in huis. Laat staan voor twee bureaus wanneer je, zoals veel tweeverdieners, allebei thuis werkt.

En dat terwijl het thuiswerken voorlopig nog aanhoudt en het er bovendien steeds meer op begint te lijken, dat het ook ‘ná de corona’ een structurele plek zal krijgen in het werkstramien van een grote groep mensen.

 

Dit gegeven zette ontwerpers Stijn van Woerkom en Victor le Noble van Buro Now ertoe om na te denken over een thuiswerkplek die compact is, die na werktijd ook een nuttige functie heeft en die ook nog past in een huiselijk interieur in plaats van dat van een kantoor.

 

De Tiny Table. Een handig bijzettafeltje dat in de laagste stand goed past naast een bank of luie stoel, maar wanneer het werkblad wordt uitgeklapt verandert in een elektrisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau.

Door de lage laagste stand wordt videobellen vanuit je luie stoel ook een mogelijkheid. En als het straks weer mag kan hij in de hoogste stand heel goed dienst doen als statafel tijdens een feestje.

 

“We hebben gezocht naar een rustige en comfortabele uitstraling, en kunnen hem eenvoudig aanpassen aan individuele wensen met betrekking tot afmeting, kleur of materiaal. Op die manier kunnen we mensen precies geven wat ze willen en een positieve bijdrage leveren aan hun interieur. En dat is natuurlijk precies wat we willen”.

 

Met de Tiny Table richten zij zich zowel op de individuele consument als op bedrijven. “Door werknemers een werkplek te geven die een gezonde en gevariëerde werkhouding mogelijk maakt helpt je fysieke klachten te voorkomen. En daarmee betaalt de Tiny Table zich snel terug. En een staande of juist loungy houding draagt ook bij aan de sfeer van de vrijdagmiddagborrel via zoom en daarmee ook de teamspirit.”